Kaasschotel op maat

Bij Deli-kaas in Eeklo verzorgen wij voor u de perfecte kaasschotel, voorzien van de kazen die u wenst. We vullen de schotels aan met zes à tien soorten vers fruit, noten en gedroogde vruchten. Hebt u genodigden die eigenlijk niet echt verzot zijn op kaas? Geen probleem! Voor die personen maken wij een smakelijke charcuterieschotel.

U opteert zelf of u een kaasschotel wenst om te serveren als aperitief, volle maaltijd of dessert. Ook voor kinderen doen wij een extraatje en voorzien wij de “kinderkaasschotel”.

Moet u op uw lijn letten maar lust u toch wel graag een stukje kaas? Voor die klanten hebben wij de dieetkaasschotel, voorzien van kaassoorten die minder vet bevatten.

Onze kaasschotels worden opgesteld van 1 tot 20 à 25 personen. Indien u met een soorgelijke grote groep bent, dan raden wij u aan over te schakelen naar het prijsvoordelige kaasbanket.

De waarborgen die wij aanrekenen voor planken, schotels,…dienen steeds contact (dus met cash geld, €10 per plank) betaald te worden en worden bij teruggave ook steeds in cash geld terugbetaald.

Vragen of meer info gewenst? Vul dan ons online contactformulier in of bel ons! Bestellingen kunnen telefonisch doorgegeven worden om langere wachttijden in de winkel te vermijden.

Back to Top