Uw specialist voor ontbijtmanden

Wie Deli-kaas in Eeklo zegt denkt meteen aan kazen en wijn. Uiteraard behoren deze elementen tot de basis van ons assortiment maar daarnaast kunt u bij ons ook steeds terecht voor een leuke ontbijtmand of een origineel verrassingsbrood.

U kunt bij ons steeds terecht voor een ontbijtmand die volledig volgens uw budget wordt samengesteld. Deze worden steeds voorzien van diverse soorten koffiekoeken, fruitsap, chocolademelk, 3 soorten kazen, confituur, chocopasta, honing, fruit,… Ook wijn of Cava kan in de mand voorzien worden.

Alle ontbijtmanden dienen afgehaald te worden en minimum 3 dagen op voorhand besteld te worden.

 

Voor al uw verrassingsbroden

U kunt bij Delikaas in Eeklo niet alleen terecht voor kazen en wijn. Ook voor een verrassingbrood kunt u beroep doen op ons.

De verrassingsbroden die wij voor u maken bij Delikaas te Eeklo zijn in schildpad- of krokodillenvorm. Het beleg van de broodjes die erin zitten is volledig volgens uw eigen keuze en alles wordt gegarneerd met groenten. Onze specialiteit: verrassingsbrood, aangevuld met vers fruit.

Minisandwiches zijn ook apart te verkrijgen met eender welk beleg naar keuze en worden steeds in een mooi mandje of op een schotel geplaatst.

Bel ons meteen om uw bestelling door te geven of vul ons online contactformulier in! Uw bestelling is wel pas voltooid nadat u een bevestiging krijgt van ons. Dit is niet de bevestiging van het invullen van het formulier.

Back to Top