Kaasbuffet

Bent u met een groep van 20 personen of meer? Kies dan voor een kaasbuffet. Onze mooie en verzorgde kaasbuffetten doen ook u ongetwijfeld meteen watertanden.

Zelf samenstellen

Ieder buffet kan volledig voorzien worden en samengesteld volgens eigen wensen en budget.

Met of zonder bediening

U kunt opteren voor een kaasbuffet met of zonder bediening. In een straal van 10km zit de verplaatsing steeds in de prijs inbegrepen.

Groot assortiment

Wij bieden steeds een zeer groot assortiment kazen die ter plaatse gesneden worden en telkens aangevuld met vers fruit, noten en gedroogde vruchten.

Kids-proof

Voor de kindjes worden aangepaste kazen voorzien waaronder ananas kaas, choco kaas,.. Wie van de genodigden geen kaas lust kan toch naar uw banket komen want voor hen voorzien wij met plezier een mooie charcuterie schotel.

Traiteurdienst

Klanten die het echt all-in wensen kunnen bij ons eveneens een complete traiteurdienst bestellen. Dit houdt in dat wij ook borden, bestek,... voorzien. Ideaal dus als u als gastheer of gastvrouw zelf meer wenst te genieten.

Vanaf 20 - 25 personen

Onze kaasbuffetten worden opgesteld vanaf 20 à 25 personen.

Bestel online jouw kaasbuffet op maat!

Kaasbuffet verkrijgbaar voor groepen vanaf 20 personen. Geef al je wensen door en we contacteren je zo spoedig mogelijk.